skip to main
|
skip to sidebar
25 Şubat 2009 Çarşamba
BUGÜNKÜ İPUCU
Bayat ekmekleri ziyan etmemek için, ufalayıp, hava almayacak şekilde bir naylon poşete koyarak derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Köftelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
NACİZANE MUTFAĞIM
keyifle vakit geçirmeniz dileğiyle
İzleyiciler
Blog Arşivi
▼
2009
(19)
►
Nisan
(1)
►
Mart
(2)
▼
Şubat
(16)
BUGÜNKÜ İPUCU
biliyormuydunuz?
acıbadem
sebze tava
BUGÜNKÜ İPUCU
çikolata topları
mıhlama
BUGÜNKÜ İPUCU
anket !
meyveler
POĞÇİKLER
yemek yiyelim
KİM KİMİ SEVER?Beyaz karayı, sinek yarayı, zeng...
yüzünüzdeki gülümseme eksik olmasın...
Başlık yok
meşhur tekirdağ köftesi
Hakkımda
nacizane mutfağım
çorlu, tekirdağ, Türkiye
MERHABA BEN PELİN TEKİRDAĞ'DA İKAMET EDİYORUM.İSTANBUL DOĞUMLUYUM.TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÇORLU MYO MEZUNUYUM.
Profilimin tamamını görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder